VIDEO: Shopping haul / mijn summerlooks 2018 van Yoox.com

0
323

Kende je de Italiaanse online multibrandstore Yoox.com al? Al van voor hun samensmelting met die andere bekende online merkenwinkel Net-a-Porter was ik al grote fan. Niet alleen van het uitgebreide aanbod leuke bekende en minder bekende merken, maar ook van hun interessante combinatie van fashion, art en design. Toegegeven, de geweldige nieuwsbrieven van hun vroegere concurrent en nu partner Net-a-Porter, die ik trouwens écht aanraad om je inbox van een stevige portie mode-inspiratie te voorzien, laten me nog meer watertanden, toch zijn de prijzen op Yoox.com net dat meer gebalanceerd voor de modale modeliefhebber. Wie dan ook nog eens uitkijkt naar hun koopjesperioden weet dat er stevige zaken te doen zijn. 

Yoox is ideaal voor wie net als ik de typische soldenperiode haat vanwege te rommelig en te druk, maar toch wil gaan voor een goede deal.

En laat dat nu net zijn wat ik vorige week in enerzijds een bui van opwelling, anderzijds een vrijdagavond-verdien-ik-dat-toch-net-dat-tikkeltje-meer-gevoel deed. Uren kan ik er zoet mee zijn om die leuke webshops af te schuimen, de mooiste jurkjes, coolste sneakers en stoerste broeken uit te zoeken. Ideaal voor wie net als ik de typische soldenperiode haat vanwege te rommelig en te druk, maar toch wil gaan voor een goede deal.

Get red-y voor een stevige dosis kleur, frivoliteit en comfy sneakers

Oké, ik pleit schuldig. Ik houd van mijn portie vrouwelijkheid, schuw de toffe jurkjes niet en kan een uniek paar sandaaltjes niet weerstaan. Bewijs hiervan nodig? Bekijk dan de collectie Yoox-lekkers dat ik hieronder in de video toon. Toch deed een rugblessure me enkele jaren geleden ook bewust kiezen voor comfort. Ik moet toegeven, het is niet altijd 100% wat ik zelf zou willen, want hey, wil niet elke vrouw dagelijks zonder pijn en met de grootste charme zich op hoge hakken kunnen bewegen? Desondanks kocht ik de laatste jaren een stevig aantal sportieve schoenen bij elkaar. Het ene paar zou echt wel recht van het sportveld kunnen komen, bij het andere paar kreeg ik er een chique twist bij. Mijn hart klopt dan ook wat harder bij het zien van een heerlijk paar Reebok Classics (liefst de felrode versie, die me zo katapulteren naar mijn jeugd). Staan er dus wat metertjes wandelen op de planning? Dan kan je er op wedden dat ik, afhankelijk van wat de barometer aanwijst, steevast voor een sneaker, platte schoen of sandaal ga.

Benieuwd naar mijn keuze uit de zomercollectie 2018 van Yoox.com? Bekijk dan zeker onderstaand filmpje en vergeet je ook niet even te abonneren op mijn YouTube-kanaal!

P.S. Don’t try this at home. Je portemonnee zal opgelucht zijn. Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd had.